DE NOBIS

magis

PERITUS NUNTIA

Moći se integrirani u pucanju u čekivrti u

Integrani nekih pucanja obično se sastoji od integriranih nače za pucanje sa buzuvnim prstenima ili plastičkih pozicionacija. Nailinje je bolje, ekonomiji i prilagoniji od ručnog konstrukcija.

2022-07-06 magis

Integrani načetke proizvode materijalne funkcije objašnjenje materijale

Koristeći plinu pučatu koja je proizvedena pucanja praznih bomba kao moć, voza se u nače zgrade. Obično se sastoji od nače plus buzuvne prstena ili plastičkog kolara. Svih opravljanja prstena i plastičkog kolara je popravljanja tijelo u barilu integriranog snima Proizve proizvode da spriječi strane tokom puca.

2022-07-11 magis

Mekanički vlasništvo Countersunk Head Phillips Self Dilling Scrws

Test mekanički vlasništvo Countersunk Head Phillips Self Dilling Screws je kratko opisan kao sljedeći:

2022-07-13 magis

Procesiranje metode Countersunk Head Phillips samo dilling Scrws

Countersunk Head Phillips Self Dilling Screws je vrsta svaća sa putu, koji se izgrađena specijalnim električnim alataima, bučenja, snimanja, postavljanje i zaključavanja jednom vrijeme.

2022-07-18 magis

Analiza problema Countersunk Glava

Šoj je razlog zašto Countersunk Head Phillips Self Dilling Screws često se pojavljuju u zajednici? Neprijedina izbor dijametra rupa svaga može lako uzrokiti slijege.

2022-07-20 magis

Performacija i aplikacija stainless Steel Countersunk Head Phillips Self Dilling Scrws

Neposredna čelika Countersunk Head Phillips Self Dilling Screws je austrički sistem tijela (18-8) površina je posebno liječen; to je super razvijen; anti-rust i koruzije otporanja život može stigiti odlično učinak.

2022-07-22 magis

Nekolikoh uloga Hex Flange samosnišnjak

Hex Flange samoni driving Screw se uglavnom koristi za povezanje tanke metalne listove. Throk je obično tro s a triangularnom dijelu u obliku arcu, a podrsa također ima visoke teškost, tako da kada se povezuje, Svak može također snimati unutrašnji trom u dnu rupu povezanog komada kako bi stvoriti vezu.

2022-07-26 magis

Uvođenje mehaničkog vlasništva Hex Flange samosnišnjak

Hex Flange samog driving Screw-in test: smreća samopopljanja snimak u čelični ploča sa rezerviranom testom rupum, Hex Flange sebe Drilling Screw bi trebala formira odgovarajući tro u testni ploče, I polje samog skražna nema deformazacija ili ošteće događa dok se kraja zamjenika trom ne potpuno prolazi testni ploč. Test i snima se primjenjuje samo na AB, B, BP i drugih vrsta samopljenja i samopodranja.

2022-07-28 magis

magis