О компанији

Погледај још

и вести

Može li integrirana pucanje nokti biti zakucan u

Integrirani streljanje nokti općenito se sastoji od Integriranih streljanja nokti s zubnim prstenovima ili plastičnih pozicioniranja. Nailing je bolje, ekonomičnije i zgodnije od ručne konstrukcije.


Integrirani Pucanje nokti proizvodi Materijal Funkcija Objašnjenje

Koristeći plin baruta koji se stvori ispaljenjem praznih bomba kao snagu, on se bavi u nokte zgrade. Obično se sastoji od nokta plus zubnog prstena ili plastičnog ogrlica za pozicioniranje. Svrha brzinskog prstena i plastičnog ogrlica je popraviti tijelo noktiju u cijev integriranog streljanja Na. proizvodi pištolj spriječiti bočno tijekom paljbe.


Mehaničke svojstva kontra-sutin glava Phillips self kopanje vijka

Test mehaničkih svojstava Countersunk Head Phillips Self Vijki kratko je opisan kako slijedi:


Obrađivanje metoda kontra slepi glava Phillips samostalno uranje

Countersunk Head Phillips Self kopanje vijke je vrsta vijke s bušilica, koji je konstruiran posebnim električnim alatima, bušenjem, kucanjem, fiksiranjem i zaključavanjem u jednom trenutku.


Analiza problema

Koji je razlog zašto Countersunk Head Phillips Self Vijkovi često izgledaju klizavi na zatvoru? Neprikladan izbor promjera rupe vijka može lako uzrokovati klizanje.


Učinkovitost i primjena nehrđajućeg čelika

Nehrđajućeg čelika Countersunk Head Phillips Self Vijke je (18-8) austrijski sistem tijela, Površina je posebno tretirana; ona je super razvijena; anti-rust i otporni život na koroziju može postići izvrstan učinak.


Nekoliko uloga Hex Flange samobušenje vijka

Hex Flange Self Bušenje Vijak se uglavnom koristi za spajanje tankih metalnih pločica. Kont je obièna nit sa trokutastom dijelom u obliku luka, a površina konca takoðe ima visoku tvrdoæu, pa kada se spaja, Vijak također može dodirnuti unutarnju nit u navojenu donju rupu spojenog komada kako bi formirao vezu.


Uvod s mehaničkim svojstvima Hex Flange samobušenje vijka

Hex flange samobušenje vijka test: zavijajte u čeličnu ploču s rezerviranom ispitnom rupom, smješteno I nit samog vijka Nema deformacije ili oštećenja do krajnjeg konca ne prođe ispitnu ploču. Ispitivanje se primjenjuje samo na AB, BP i druge vrste samoupravnih i samobušenih vijaka.


Погледај још