Rreth nesh

Shih më shumë

Produkt

Shih më shumë

Lajme

N/55/100 Series Shënimet e blerjes

Midis tyre, "N/55/100 Series Staples" është një model i veçantë i staplesve.

2023-05-19 Shih më shumë

Këshillat e zgjedhjes për Serien N/55/100

2023-05-10 Shih më shumë

Parimi i prodhimeve të Gjuajtjes së integruara

Prodhimet e Gjuajve të Integruar që formon teknologjia e lidhjes është një teknologji i lidhjes fizike që përdor parimin e stampit dhe rrëmujës për t'u zhvilluar. Të lidhur pikat midis targave me deformat plastike (si pjesët metalike) Nëpërmjet teknologjisë së vdekur.

2022-07-08 Shih më shumë

2022-07-06 Shih më shumë

Shpjegim i Integruar i Gjuajtjes së produkteve të Gjuajtja

Prodhimet e Gjuajtja e Gjuajtjes janë thonjtë që shtyhen në ndërtesa nga përdorimi i gazit të barutit të prodhuar duke gjuajtur boshnë Plumba. Zakonisht përbëhet nga një gozhd plus një unazë me dhëmbë ose një bankë plastike.

2022-07-04 Shih më shumë

Pse cilësia e mbledhura të rrezikuara kanë efekt të mirë të shtrënguar.

2022-07-01 Shih më shumë

2022-06-29 Shih më shumë

Cilësia përdoren gjerësisht

Cilësitë e mbledhura e gjymtyrës kanë pasur gjithmonë një pjesë të lartë të tregut, Pse është cilësia e Kollated Drywalls Screws kanë një pozitë kaq të fortë dominuese, dhe çfarë përparësi ka krahasuar me thonjtë e tjera?

2022-06-27 Shih më shumë

Shih më shumë