IZDELKI

Poglej več

NOVICE

N/55/100 Serija konopci nakup opombe

Med njimi je "N/55/100 Series Staples" poseben model sponke.

2023-05-19 Poglej več

Nasvet za izbiro za serije N/55/100 zapor

2023-05-10 Poglej več

Načelo integriranih izdelkov za streljanje nohti

Integrirano streljanje Nohti izdelkov povezavo tvorijo tehnologija je fizikalna povezava tehnologija, ki uporablja načelo žigosanja in zakovičenje ex. pike med ploščami s plastično deformacijo (kot so kovinske plošče) s tehnologijo.

2022-07-08 Poglej več

Lahko integrirano streljanje žeblji se žgano v

Integrirani streljanje žeblji na splošno sestavljajo integrirane streljanje nohti z zobnimi obroči ali plastičnim položajem obročem. Želanje je boljše, bolj ekonomsko in bolj priročno kot ročno konstrukcijo.

2022-07-06 Poglej več

Integrirano streljanje nohti izdelkov pojasnilo

Integrirani izdelki za streljanje na nohti so žeblji, ki se poganjajo v stavbe z uporabo plina smodnika, ki se ustvarja s prazno žarko. Krogle. Običajno je sestavljen iz nohtov in zobnega prstana ali plastičnega ovratnika.

2022-07-04 Poglej več

Zakaj kakovostne zbirke drywall Vijaki imajo dober zaostrilo

Različni nohti imajo različne uporabe, učinki in okolje različnih nohtov pa so tudi drugačni. Urednik vam bo predstavil noht, ki ima dober pritrdilni učinek, tj. Zakaj je zaostren učinek kakovosti združene drywall Vijaki bolje?

2022-07-01 Poglej več

Kako izbrati zbirno drywall Vijaki izdelke

Sodobna domača DIY je postala trend. Mnogi lastniki hiše spreminjajo tla in sami prebarvajo zid. Za nakup nekaterih materialov ima vsak tudi svoje izkušnje in mnenja, kot je nakup talnih nohtov. Posvetiti moramo več vidikov. si bomo si oglejte naslednje in združene drywall Vijaki izdelkov proizvajalcev.

2022-06-29 Poglej več

Kakovost zbirke drywall Vijaki se široko uporabljajo.

Kakovostni združeni vijaki so vedno imeli visok tržni delež, Zakaj imajo kakovostni zbirni vijaki tako močan prevladujoč položaj, in kakšne prednosti ima v primerjavi z drugimi žeblji?

2022-06-27 Poglej več

Poglej več