PRODUSE

Vezi mai mult

INFORMARE

N/55/100 Seria Staples Note de cumpărare

Printre acestea, "N/55/100 Series Staples" este un model specific de capse.

2023-05-19 Vezi mai mult

Sfaturi de selecție pentru serie N/55/100 Staples

Seria N/55/100 Staples sunt o furnizare de birouri utilizate pe scară largă și sunt disponibile la furnizori de papetărie și supermarketuri.

2023-05-10 Vezi mai mult

Principiul produselor de impuscat integrat unghii

Integrarea produselor impuscaturate unghii conexiune tehnologia de formare este o tehnologie de conexiune fizică care utilizează principiul de ștampilare și nitulare pentru a ex. Puncte legate între plăci cu deformare din plastic (cum ar fi plăci metalice) prin tehnologie.

2022-07-08 Vezi mai mult

Poate Integrat Impuscat cuie să fie ciocanite în

Integrat Impuscatul cuie, în general, constă din Integrat Impuscatul cuie cu inele dinte sau inele de poziționare plastic. Unghie este mai bună, mai economică şi mai convenabilă decât construcţia manuală.

2022-07-06 Vezi mai mult

Integrarea impuscaturilor produse unghii explicație

Produsele integrate de împușcare unghii sunt unghii care sunt împinse în clădiri de utilizarea de gaze de praf de pușcă generat prin tragerea gon Gloanţe. De obicei constă dintr-o unghie plus un inel dinte sau un guler de poziționare plastic.

2022-07-04 Vezi mai mult

De ce șuruburile de calitate Collate Drywall au un efect de îngustare bun de încărcare.

Unghiile diferite au utilizări diferite, iar efectele și mediile diferitelor unghii sunt, de asemenea, diferite. Acum, editorul vă va prezenta un cui care are un efect bun de fixare, adică, șuruburi de calitate Collated Drywall. De ce este efectul de îngustare de calitate Collated Drywall screws mai bine?

2022-07-01 Vezi mai mult

2022-06-29 Vezi mai mult

Calitate Collated Drywall șuruburi sunt utilizate pe scară largă

Calitate Collated Drywall screws au avut întotdeauna o cotă de piață mare, De ce șuruburi de calitate Collated Drywall au o poziție atât de puternică dominantă, Şi ce avantaje are în comparaţie cu alte cuie?

2022-06-27 Vezi mai mult

Vezi mai mult