OM

se mer

PRODUKTER

se mer

NYHETSSENTER

N/55/100-seriens kjøpsnotter

Blant dem er "N/55/100 Series Staples" en bestemt modell av hæfteklammer.

2023-05-19 se mer

2023-05-10 se mer

Prinsippet om integrerte produkter for skyte negler

Integrert Shooting Negler tilkoblings-teknologi er en fysisk tilkoblingsteknologi som bruker prinsippet om stempling og nitting til ex. Prikker mellom plater med deformasjon av plast (f.eks. metallplater) gjennom die teknologi.

2022-07-08 se mer

Kan innbyggede skytesøter hamre i

Integrerede skytesnegler består vanligvis av integrerte skydsnegler med tannringer eller plastposisjonsringer. Spiker er bedre, mer økonomisk og mer praktisk enn manuell konstruksjon.

2022-07-06 se mer

Forklaring av integrert skyting negler produkter

Integrerte produkter for å skyte negler er spiker som blir drevet inn i bygninger ved bruk av kruttgass generert ved å fyre blant Kuler. Vanligvis består av en negle og en tannring eller en plastkrage.

2022-07-04 se mer

Kvalitetsskruver har god stramningseffekt.

Forskjellige negler har forskjellig bruk, og virkningene og miljøene av forskjellige negler er også forskjellige. Nå, redaktøren vil introdusere en spiker som har en god festende effekt, det vil si, kvalitet sammenstillet drywall skruer. Hvorfor er den strammende effekten av kvalitetskonserte drywallskruer bedre?

2022-07-01 se mer

Det moderne hjemmet er blitt en trend. Mange huseiere Når det gjelder kjøp av noen materialer, har alle også sine egne erfaringer og meninger, for eksempel kjøp av gulvnegler. Vi må være oppmerksomme på flere aspekter. La oss ta en titt på det følgende og sammenlatte Drywall Skruer produsentene.

2022-06-29 se mer

Kvalitetskonserte drywall-skruver brukes i stort

Kvalitetskoller Hvorfor har kvalitetskonserte drywallskruer en så sterk dominerende stilling? Og hvilke fordeler har den sammenlignet med andre negler?

2022-06-27 se mer

se mer