OM

se mer

PRODUKTER

se mer

NYHETSSENTER

N/55/100-seriens kjøpsnotter

Blant dem er "N/55/100 Series Staples" en bestemt modell av hæfteklammer.

2023-05-19 se mer

2023-05-10 se mer

Kan innbyggede skytesøter hamre i

Integrerede skytesnegler består vanligvis av integrerte skydsnegler med tannringer eller plastposisjonsringer. Spiker er bedre, mer økonomisk og mer praktisk enn manuell konstruksjon.

2022-07-06 se mer

Forklaring av integrert skyting negler produkter

Integrerte produkter for å skyte negler er spiker som blir drevet inn i bygninger ved bruk av kruttgass generert ved å fyre blant Kuler. Vanligvis består av en negle og en tannring eller en plastkrage.

2022-07-04 se mer

Kvalitetsskruver har god stramningseffekt.

Forskjellige negler har forskjellig bruk, og virkningene og miljøene av forskjellige negler er også forskjellige. Nå, redaktøren vil introdusere en spiker som har en god festende effekt, det vil si, kvalitet sammenstillet drywall skruer. Hvorfor er den strammende effekten av kvalitetskonserte drywallskruer bedre?

2022-07-01 se mer

Det moderne hjemmet er blitt en trend. Mange huseiere Når det gjelder kjøp av noen materialer, har alle også sine egne erfaringer og meninger, for eksempel kjøp av gulvnegler. Vi må være oppmerksomme på flere aspekter. La oss ta en titt på det følgende og sammenlatte Drywall Skruer produsentene.

2022-06-29 se mer

Kvalitetskonserte drywall-skruver brukes i stort

Kvalitetskoller Hvorfor har kvalitetskonserte drywallskruer en så sterk dominerende stilling? Og hvilke fordeler har den sammenlignet med andre negler?

2022-06-27 se mer

Utvalsskriterier for best samlede skruer

Hodet skal være rundt (dette er også den felles standard for alle runde hodeskruer) på grunn av problemer med produksjonsprosessen, hodene på best sammensatte drywallskruer som er framstilt av mange produsenter, kan ikke være særlig runde, og noen kan til og med være litt firkantet. Problemet er at det ikke kan passes fullstendig med gipsbrettet etter å ha skruet inn. Er det konsentrisk og roterer rundt et sentralt punkt? Dette bør forstås godt.

2022-06-23 se mer

se mer