PRODUCTON

Bekijk meer

NIEUWS

N/55/100 Serie Nietjes Aankoopnotities

Onder hen is "N/55/100 Series Staples" een specifiek model van nietjes.

2023-05-19 Bekijk meer

Selectieadvies voor de N/55/100 Serie Nietjes

N/55/100 Series Staples zijn een veelgebruikt kantooraanbod en ze zijn verkrijgbaar bij leveranciers van briefpapier en supermarkten.

2023-05-10 Bekijk meer

Kan geïntegreerde schietnagels worden gehamerd

Geïntegreerde schietnagels bestaan over het algemeen uit geïntegreerde schietnagels met getande ringen of plastic positioneringsringen. Nagelen is beter, zuiniger en handiger dan handmatige constructie.

2022-07-06 Bekijk meer

Uitleg voor geïntegreerde Shooting Nails-producten

Geïntegreerde Shooting Nails-producten zijn spijkers die in gebouwen worden gedreven door het gebruik van buskruitgas dat wordt gegenereerd door het afvuren van blanco kogels. Meestal bestaat uit een nagel plus een getande ring of een kunststof positioneringskraag.

2022-07-04 Bekijk meer

Waarom kwaliteit Verzamelde gipsplaten Schroeven een goed aanscherpeffect hebben

Verschillende nagels hebben verschillende toepassingen en de effecten en omgevingen van verschillende nagels zijn ook verschillend. Nu zal de editor u een spijker voorstellen die een goed bevestigingseffect heeft, dat wil zeggen kwaliteit Verzamelde gipsplaten. Waarom is het aanscherpende effect van kwaliteit Collated Drywall Schroeven beter?

2022-07-01 Bekijk meer

Hoe Collated Grywall Schroeven producten te kiezen

Modern huis DIY is een trend geworden. Veel huiseigenaren veranderen de vloer en schilderen de muur zelf. Voor de aankoop van sommige materialen heeft iedereen ook zijn eigen ervaring en meningen, zoals de aankoop van vloernagels. We moeten aandacht besteden aan verschillende aspecten, laten we eens kijken naar de volgende en Collated Drywall Schroeven producten fabrikanten.

2022-06-29 Bekijk meer

Kwaliteit Verzamelde gipsplaten schroeven worden veel gebruikt

Kwaliteit Verzamelde gipsplaten schroeven hebben altijd een hoog marktaandeel gehad, waarom heeft kwaliteit Verzamelde gipsplaten schroeven zo'n sterke dominante positie, en welke voordelen heeft het in vergelijking met andere nagels?

2022-06-27 Bekijk meer

Selectiecriteria voor de beste samengevoegde gipsplaatschroeven

De kop moet rond zijn (dit is ook de gebruikelijke standaard voor alle ronde kopschroeven), vanwege problemen met het productieproces, zijn de koppen van de beste samengevoegde gipsplaten die door veel fabrikanten worden geproduceerd misschien niet erg rond, en sommige kunnen zelfs iets vierkant zijn. Het probleem is dat het niet volledig kan worden gekoppeld aan de gipsplaat na het inschroeven. Is het concentrisch en roteert rond een centraal punt? Dit moet goed worden begrepen.

2022-06-23 Bekijk meer

Bekijk meer