TENTANG KAMI

melihat lebih banyak

BERITA

Nota pembelian Staples N/55/100

Antaranya, "N/55/100 Series Staples" adalah model khusus staples.


Nasihat pemilihan untuk Staples siri N/55/100

N/55/100 Series Staples adalah bekalan pejabat yang digunakan secara meluas dan mereka boleh didapati di pembekal alat tulis dan pasar raya.


Prinsip produk kuku menembak bersepadu

Sambungan produk kuku menembak bersepadu membentuk teknologi adalah teknologi sambungan fizikal yang menggunakan prinsip stamping dan riveting untuk extrude menyambung titik antara plat dengan ubah bentuk plastik (seperti plat logam) melalui teknologi die.


Bolehkah kuku menembak bersepadu dibelasah

Kuku menembak bersepadu biasanya terdiri daripada kuku menembak bersepadu dengan cincin bergigi atau cincin kedudukan plastik. Nailing adalah lebih baik, lebih ekonomik dan lebih mudah daripada pembinaan manual.


Penerangan produk kuku menembak bersepadu

Produk kuku menembak bersepadu adalah kuku yang didorong ke dalam bangunan dengan menggunakan gas mesiu yang dihasilkan oleh menembak peluru kosong. Biasanya terdiri daripada kuku ditambah cincin bergigi atau kolar kedudukan plastik.


Mengapa skru Drywall yang berkualiti mempunyai kesan pengetatan yang baik

Kuku yang berbeza mempunyai kegunaan yang berbeza, dan kesan dan persekitaran kuku yang berbeza juga berbeza. Sekarang, editor akan memperkenalkan kepada anda kuku yang mempunyai kesan pengikat yang baik, iaitu skru Drywall yang berkualiti. Mengapa kesan pengetatan skru Drywall yang berkualiti lebih baik?


Bagaimana untuk memilih produk skru Drywall Collated

DIY rumah moden telah menjadi trend. Ramai pemilik rumah menukar lantai dan cat dinding dengan sendirinya. Untuk pembelian beberapa bahan, semua orang juga mempunyai pengalaman dan pendapat mereka sendiri, seperti pembelian kuku lantai. Kita perlu memberi perhatian kepada beberapa aspek, mari kita lihat pengeluar produk skru Drywall yang berikut dan dikumpulkan.


Skru Drywall yang berkualiti digunakan secara meluas

Skru Drywall yang berkualiti selalu mempunyai bahagian pasaran yang tinggi, mengapa skru Drywall yang berkualiti mempunyai kedudukan dominan yang kuat, dan kelebihan apa yang dibandingkan dengan kuku lain?


melihat lebih banyak