Производи

Гледај Повеќе

Вести

N/55/100 Сериски ги спојува за купување

Помеѓу нив, "N/55/100 Series Staples" е специфичен модел на цвеќиња.


Принципот за интегрирани производи за пукање на нокти

Интегрираните производи кои формираат технологија за физичка поврзаност е технологија која го користи принципот на печатењето и ретинг. Поврзани точки помеѓу плочките со пластична деформација (како метални плочки) Преку технологија на ум.


Интегрирани нокти за стрелање обично се состои од интегрирани нокви со прстени со заби или пластични прстени позиција. Подобро е, поекономски и погодно од рачното изградба.


Интегрирано објаснување на производите за пукање на нокти

Интегрираните производи за стрелање на ноктите се нокти кои се возени во згради со користењето на гас за барут, создадено со празни пукање Куршуми. Обично се состои од клинец плус прстен со заби или пластична екипа.


Зошто квалитетот на "Колатираните ѕидови" имаат добри потврдачки ефект.

Различни нокти имаат различни употреби, а ефектите и околината на различни нокти се различни. Уредувачот ќе ви го претстави ноктот кој има добар ефект, тоа е квалитетна Колlated Drywall Screws. Зошто е строгачки ефект на квалитетот на Скријли е подобро?


Квалитетот затворени суви ѕирки се широки користени

Квалитетот Скрајоси секогаш имале удел на висок пазар. Зошто е квалитетот Колlated Drywall Screws има толку силна доминантна позиција, и какви предности има во споредба со други нокти?


Гледај Повеќе