O NAMA

vidi više

PROIZVODI

vidi više

VIJESTI

N/55/100 Serija konoplje kupnje bilješke

Među njima, "N/55/100 Series Staples" je specifičan model spajalica.

2023-05-19 vidi više

Savjeti o izboru za N/55/100 serije

N/55/100 Serija Staples su široko korištene uredske opreme i dostupne su u dobavljačima i supermarketima.

2023-05-10 vidi više

Načelo integriranih proizvoda za pucanje

Integrirani Shooting Noils proizvodi priključak formiranje tehnologija je fizička povezivanja tehnologija koja koristi načelo stamping i nitka za ex Točke koje spajaju između ploča s plastičnom deformacijom (kao što su metalne ploče) kroz tehnologiju.

2022-07-08 vidi više

Može li integrirana pucanje nokti biti zakucan u

Integrirani streljanje nokti općenito se sastoji od Integriranih streljanja nokti s zubnim prstenovima ili plastičnih pozicioniranja. Nailing je bolje, ekonomičnije i zgodnije od ručne konstrukcije.

2022-07-06 vidi više

Integrirani Pucanje nokti proizvodi objašnjenje

Integrirani proizvodi za pucanje noktiju su ekseri koji se uvažavaju u zgrade Metak. Obično se sastoji od nokta plus zubnog prstena ili plastičnog ogrlica za pozicioniranje.

2022-07-04 vidi više

Zašto kvalitetno skupljani drywall vijci imaju dobar učinak zategnutih

Različiti nokti imaju različite upotrebe, a učinci i okruženje različitih noktiju također su različiti. Urednik æe vam predstaviti ekser koji ima dobar efekt za pričvršćenja, tj. Zašto je zategnuti učinak kvalitete spaljeni drywall Vijs bolji?

2022-07-01 vidi više

Kako odabrati kollatirane Drywall Vijke proizvoda

Moderna kućna DIY je postala trend. Mnogi vlasnici kuće mijenjaju pod i sami bojaju zid. Za kupnju nekih materijala, svako također ima svoje iskustvo i mišljenja, kao što su kupovina podnih noktiva. Moramo obratiti pažnju na nekoliko aspekta, Hajde da pogledamo sledeæe i spaljene Drywall Vijke proizvoda proizvoðaèa.

2022-06-29 vidi više

Kvaliteta spaljeni drywall vijci se široko korišteni

Kvalitetno spaljeni drywall vijci su uvijek imali veliki tržišni udio, zašto kvalitetno spaljeni drywall vijci imaju tako jaku dominantnu poziciju, I kakve prednosti ima u usporedbi s drugim noktima?

2022-06-27 vidi više

vidi više