O NAMA

vidi više

PROIZVODI

vidi više

VIJESTI

Kvaliteta spaljeni drywall vijci se široko korišteni

Kvalitetno spaljeni drywall vijci su uvijek imali veliki tržišni udio, zašto kvalitetno spaljeni drywall vijci imaju tako jaku dominantnu poziciju, I kakve prednosti ima u usporedbi s drugim noktima?

2022-06-27 vidi više

Kriteriji izbora

Glava bi trebala biti okrugla (to je također zajednički standard za sve okrugle glave vijke), zbog problema s proizvodnjom procesa, Glave najbolje spaljenih drywallovih vijaka koje proizvedu mnogi proizvođači možda nisu vrlo okrugli, A neki možda èak i pomalo kvadrat. Problem je u tome što se ne može potpuno usklađivati s gips plocom nakon zajebavanja. Da li je koncentrièna i rotira oko centralne taèke? To bi trebalo dobro razumjeti.

2022-06-23 vidi više

Dobra cijena i kvaliteta Self bušenje vijci s krilima četkano formiranje

Takozvana konvencionalna dobra cijena i kvaliteta Self Bušenje vijci Sa krilima su vijci koji se mogu sami dodirnuti . Razlika izmeðu ovog vijka i opšteg vijka je da odgovarajuæa rupa treba da bude udarjena unaprijed kada je skr. šraf, Dok ovom vijku ne treba vijka rupa, i može ostvariti samootvorenje dok zajebava, Stoga uvelike spašavaju instalaciju. Koraci i vreme. Znate li crtež i formiranje ovog šrafa?

2022-06-21 vidi više

vidi više