TIETOJA

Katso lisää

TUOTTEET

Katso lisää

UUTISET

N/55/100 Sarja Staples Ostotiedot

Niistä, "N/55/100 Series Staples" on tietty malli niitteitä.

2023-05-19 Katso lisää

2023-05-10 Katso lisää

Integroidun ammun kynsien tuotteiden periaate

Integroitu Shooting Nails tuotteet yhteys muodostava teknologia on fyysinen yhteys teknologia, joka käyttää periaatetta leimaus ja niittaaminen ex. Muovin muodonmuutoksella yhdistävä pisteet levyjen välillä (kuten metallilevyt) teknologian avulla.

2022-07-08 Katso lisää

Voiko integroitu Ampuminen Nails hamretessa

Integroitu Shooting Nails yleensä koostuu integroitu Shooting Nauloja hammasrenkaiden tai muovin paikannus renkaat. Naulaminen on parempi, taloudellisempi ja kätevämpi kuin manuaalinen rakentaminen.

2022-07-06 Katso lisää

Integroitu Shooting Naulat tuotteet selitys

Integroidut Shooting Nails -tuotteet ovat nauloja, jotka ajetaan rakennuksiin käyttämällä ruutikaasua, joka tuottaa tyhjää Luoteja. Yleensä koostuu naula ja hammasrenkaasta tai muovin paikannuskaulusta.

2022-07-04 Katso lisää

Miksi laatu yhdistetty drywall Ruuvit on hyvä kiristävä vaikutus

Erilaisilla kynsillä on erilaisia käyttötarkoituksia, ja vaikutukset ja ympäristöt eri kynsillä ovat myös erilaisia. Toimittaja esittelee teille naulan, jolla on hyvä kiinnitysvaikutus, eli laadukkaita yhdistettyjä Drywall Ruuvia. Miksi tiukentava vaikutus laatua yhdistetyt Drywall Ruuvit on parempi?

2022-07-01 Katso lisää

Nykyaikaisesta kodista on tullut trendi. Monet asunnonomistajat vaihtavat lattiaa ja maalaavat seinän itse. Joidenkin materiaalien ostamiseen kaikilla on myös oma kokemuksensa ja mielipiteensä, kuten lattiankynsien hankinnassa. Meidän on kiinnitettävä huomiota useisiin näkökohtiin. katsotaan seuraavat ja yhdistetyt Drywall Ruuvit tuotteita valmistajat.

2022-06-29 Katso lisää

Laatu yhdistetty drywall Ruuvit on laajalti käytetty

Laadukkaat yhdistetyt Drywall Ruuvit ovat aina olleet suuri markkinaosuus, Miksi laadukkaat yhdistetyt drywall Ruuvit on niin vahva määräävä asema, ja mitä etuja sillä on verrattuna muihin kynsiin?

2022-06-27 Katso lisää

Katso lisää