OM OS

Se mere

PRODUKTER

Se mere

NYHEDER

Kvalitet Collated Drywall Skruer er almindeligt anvendt

Kvalitet Collated Drywall Skruer har altid haft en stor markedsandel, hvorfor kvalitet Collated Drywall Skruer har så stærk dominerende stilling, og hvilke fordele har den sammenlignet med andre negle?

2022-06-27 Se mere

Udvælgelseskriterier for bedste sammenknyttede drywall skruer

Hovedet skal være rundt (dette er også den fælles standard for alle runde hovedskruer), på grund af produktionsprocessproblemer, hovederne på bedste kollaterede drywall skruer produceret af mange fabrikanter kan ikke være særlig runde og nogle kan endda være lidt firkantet. Problemet er, at det ikke kan matches fuldstændigt med gipsbrættet efter skruen ind. Er det koncentrisk og roterer omkring et centralt punkt? Det bør forstås godt.

2022-06-23 Se mere

God pris og kvalitet Self Boring Skruer med vinger børstet dannes

Den såkaldte konventionelle god pris og kvalitet Self Boring Skruer med vinger er skruer, der kan tappes af sig selv. .. Forskellen mellem denne skrue og den generelle skrue er, at et passende skruehul skal slås i forvejen når skruen skrue. i skruen mens denne skrue ikke behøver et skruehul, og kan realisere selvstændig trykning, mens du skruer ind, dermed stort sparende installation. Trin og tid. Så kender du tegningen og dannelsen af denne skrue?

2022-06-21 Se mere

Se mere