за нас

Виж повече

Продукти

Виж повече

новини

N/55/100 серия скоби бележки за покупка

Сред тях "n/55/100 серия скоби" е специфичен модел на скоби.


Съвети за подбор за скоби от серия n/55/100

N/55/100 серийни скоби са широко използвани офис доставки и са на разположение на доставчици на канцеларски материали и супермаркети.


Принципът на интегрираните продукти за стрелба с нокти

Технологията за свързване на интегрираните стрелкови нокти е физическа технология за свързване, която използва принципа на щамповане и нитоване за екструдиране на свързващи точки между плочи с пластмасова деформация (като метални плочи) чрез die технология.


Може интегрирани ноктите за стрелба да бъдат чукани

Интегрираните нокти за стрелба обикновено се състоят от интегрирани нокти за стрелба с назъбени пръстени или пластмасови пръстени за позициониране. Приковането е по-добро, по-икономично и по-удобно от ръчната конструкция.


Интегрирана стрелба ноктите продукти обяснение

Интегрираните продукти за стрелба с нокти са нокти, които се задвижват в сградите чрез използването на барутен газ, генериран от изстрелване на празни куршуми. Обикновено се състои от нокти плюс назъбен пръстен или пластмасова позиционираща яка.


Защо качеството collated гипсокартон винтове имат добър ефект затягане

Различните нокти имат различна употреба, а ефектите и околната среда на различните нокти също са различни. Сега редакторът ще ви представи ноктите, които имат добър ефект на закрепване, т. е. качествени колирани винтове за гипсокартон. Защо е по-добре затягащият ефект на качествените съкратени винтове за гипсокартон?


Как да изберем collated гипсокартон винтове продукти


Качество collated гипсокартон винтове са широко използвани

Качествени съпътстващи винтове за гипсокартон винаги са имали висок пазарен дял, защо качествените съпътстващи винтове за гипсокартон имат толкова силна доминираща позиция и какви предимства има в сравнение с други нокти?


Виж повече