за нас

Виж повече

Продукти

Виж повече

новини

Качество collated гипсокартон винтове са широко използвани

Качествени съпътстващи винтове за гипсокартон винаги са имали висок пазарен дял, защо качествените съпътстващи винтове за гипсокартон имат толкова силна доминираща позиция и какви предимства има в сравнение с други нокти?


Критерии за подбор на най-добрите колирани гипсокартон винтове

Главата трябва да е кръгла (това е и общият стандарт за всички кръгли винтове), поради проблеми с производствения процес, главите на най-добре collated гипсокартон винтове, произведени от много производители, може да не са много кръгли, и някои дори може да бъде леко квадратен. Проблемът е, че тя не може да бъде напълно съчетана с гипсокартон след завинтване. Концентричен ли е и се върти около централна точка? Това трябва да бъде добре разбрано.


Добра цена и качество самостоятелно пробиване винтове с крила четка формиране

Така наречените конвенционални добри цени и качество самопробивни винтове с крила са винтове, които могат да се подслушват от себе си. Разликата между този винт и общия винт е, че подходящ отвор за винт трябва да бъде пробит предварително при завинтване на винта, докато този винт не се нуждае от отвор за винт, и може да реализира самостоятелно напояване, докато се завинтва, като по този начин значително спестява инсталацията. Стъпки и време. Така че знаете рисуването и формирането на този винт?


Виж повече